Mikor lehet elválasztani a kiskutyákat?
Tudomásom szerint 8 hetes korukban kerülhetnek leghamarabb gazdihoz.
Valakivel épp vitázunk ezen,hogy állatkinzás ha valaki előbb ajándékozza vagy adja el a piciket.
Állítása szerint 5 hetes korban el lehet vinni ha az anyának nincsen teje.
Nyugtassatok meg,hogy ez nem így van?
Szerint mindenképp az anyja mellett van a helye még akkor is ha annak nincsen teje.Ha meg nincsen teje tápszerezni kell őket legalább 6 hetes korugik.
Linkeld már be neki a Magyar Közlönyt ;) 4 oldal.
Egyébként szocializáció és a gátolt harapás kialakulása miatt fontos, hogy az anyjával és a testvéreivel maradjon, nem csak az anyatej számít.
Köszönöm csak azért,mert elakartunk hozni egy kölyök kutyust valakitől.Úgy volt,hogy 8 hetesen lehet.Aztán elapadt az anyakutya teje mikor 5 hetesek voltak a picik és már odaakrta adni.Aztán visszaléptünk és most a tulajnak áll fejjeb én meg mondtam neki,hogy örüljön neki hogy nem jelentem fel ezért.
Erre ő,hogy ha az anyának nincs teje 5 hetesen már odalehet adnim
Jelentsd fel!
Gondolom szaporító azért is kapna...
Nem akarok belőle balhét.
Elméletileg véletlen szaporulat lett két különböző fajtajellegű kutyától.
Egy facebookos csoportba rakta ki őket ott kapta is a fejmosást és remélem ezek után ivartalanít.
Mi csak láttuk a hirdetését és akartunk hozni egy kutyust.Nem is az enyém lett volna hanem bátyámé aki külön költözött és kutyust aka.Mivel a közelünkben nem volt menhely így interneten keresgélt.Csak menteni akart egy kis kutyát onnan,mert elég piszkos körülmények közt vannak tartva.
Szaporítónak nem mondanám.Nem pénzért adja el a kiskutyákat besikerült alomról beszélünk,de azért felelőtlen.Mi megakartuk várni a 8 hetet csak aztán visszamondtuk.
Jelenleg menhelyről hoz kutyust akiért sokat fog majd utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!