Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sivatagi rókát (fennec fox)...

Sivatagi rókát (fennec fox) hol lehet szerezni és mennyiért?

Figyelt kérdés
Egyáltalán kapható Magyarországon vagy Szlovákiában? Mert tartani azt lehet, azt már olvastam...

2019. júl. 4. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Nem pusztul még eléggé az élővilág? Inkább keress menhelyen egy hasonlót, ha tetszik, vagy támogasd valamelyik állatkertet virtuális örökbefogadással.
2019. júl. 4. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
29%

Remélhetőleg sehol.

Az ilyen egzotikus állatokat bízd csak az állatkertekre, te meg vegyél egy nagy fülű krémszínű macskát.

2019. júl. 4. 21:42
 3/4 A kérdező kommentje:
mik ezek a negatív kommentek, és főleg: miért? én eddig minden állatommal rendesen bántam, volt vadászgörényem, halak, teknős, kutya, macska, most szeretnék egy egzotikusat, és lehetséges is, ahogy utánanéztem, a kérdést azért írtam ki, hátha valaki vett már ilyet, és el tudja mondani róla a véleményét...
2019. júl. 4. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom érvényese még de magyarországon nincsenek tenyésztők amerikából kell beszerezned.
2021. ápr. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!