A ti rokonaitok hogy fogadják, hogy többszázezerbe kerül egy fajtatiszta kutya?
Amikor nekem belekötnek, hogy melyik állatom mennyibe került, egyszerűen válaszolok neki. Rákérdezek mennyi volt az aktuális okostelefonja/laptopja. Jaa, hogy több százezer? Hány évig is fogod használni? Kettő-három? Jó, laptopnál talán kicsit több! Na én legalább 15 évre veszem magamhoz a házikedvencet, annyiért, amennyiért ő két évente okostelefont vesz...
Ilyenkor azért általában elhallgatnak. :D
Én elmondanám, és leszarnám, hogy kinek, mi a véleménye.
Jelenleg 2 idős mentett kutyánk van, és utánuk tervbe van véve az álomkutya, egy Rottweiler. Nyilván azt tenyésztőtől fogom megvenni alaposan utánajárva. Utána jöhet megint mentett, ha élünk még. :)De szeretnék nagyon egy rottit. Rotti kapcsán a fajtamentők sem opció nálam. Ismerje a kutyát és a szülőket az, akitől megveszem.
Sokan írták a kütyüket. Nos, eddig akinek a tervemről beszéltem, és azt mondta, hogy hülye vagyok ennyi pénzt kutyára költeni, én azt válaszoltam, hogy te simogatni való kütyüt veszel magadnak 200-300 ezerért, én meg simogatni való kutyát. És nem két évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!