Disznó húsos csontot megfőzzem, mielőtt a kutyáknak adnám?
Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 15:49
2/10 anonim válasza:
Fenét.
A természetben ki főzi meg nekik?
3/10 anonim válasza:
Ja azt tiszta férges lesz csori kutya.
Egyed nyersen te is.
4/10 anonim válasza:
Semmiképp ne adj neki disznóhúst!!! Minden húst lehet nyersen is adni, kivéve a disznót és vaddisznót. Nem tudom leírni a vírus nevét, de amiatt nem lehet adni. A csont meg főzve egyáltalán nem jó. Olvass utána a nyersetetésnek ( Barf ) és ott megtudod mit adhatsz és mit nem. Csontokból sem lehet mindent.
5/10 anonim válasza:
Nincs erre szabály hogy minden disznó ezzel a vírussal fertőzött. A csontot meg nem tudja megrágni mert ez irtó kemény.
6/10 anonim válasza:
#5. Persze nem 100%, hogy az Aujeszki betegség vírusával fertőzött konkrétan az a disznó amit ő akar neki adni. De ha mégis akkor volt egy kutyája, mert az álveszettség gyógyíthatatlan gégebénulást okoz. Ne terjeszd már a hülyeséget légyszives.
7/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy csak a csirkecsontot nem lehet főzve adni, mivel szilánkosra törik.
2019. jún. 29. 20:40
8/10 anonim válasza:
Sertést tilos nyersen adni! És pont. Ezen nincs mit ragozni és magyarázni!
9/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, megfőztem és úgy kapták meg.
2019. jún. 29. 21:13
10/10 anonim válasza:
Disznót csak főve kaphat, az Aujeszky-vírus miatt.
Viszont főtt csontot nem tanácsos adni, tehát disznóból csak húst, hőkezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!