Azt mondják, a állatokban nincs gonozsság. De, ismerösöm piszkált egy kutyát, amikor kicsi volt, és most hogy megnött, már messziről morográ a kutya. Akkor ezt minek mondjátok?
Nem, a kutya nem ember, nem képes gonoszságra. Amit az ember annak hisz az más valójában.Az ismerősödnek elég rdekes a logikája. Ő piszkálta a kutyát és a kutya gonosz mert megvédi magát? Ennek semmi köze a gonoszsághoz. Ez csak önvédelem.
2010. júl. 9. 18:11
12/22 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy őt utálja a kutya. De, egy kutya olyat sem tud nem? Csodálkozik, hogy miért. Mondtam neki, hogy azért, mert mikor oda ment hozzá, megíjesztette...stb.
2010. júl. 9. 18:31
13/22 anonim válasza:
De, tud olyat a kutya, hogy utál valakit. Másik kutyát, vagy embert, akikhez nagyon rossz élményt kapcsol. De ez sem gonoszság. Ha valaki bántja a kutyát, ahogy elmondtuk, megjegyzi, és onnantól fogva utálja.
Vagyis, a haverodnak mond meg, többé egy kutyát se piszkáljon, mert baromira ráfázhat.
2010. júl. 9. 18:35
14/22 anonim válasza:
Ismerősöm mesélte a vakvezető kutyusáról,hogy előfordul, ha a kutyus lelkébe gázol,a kutyus bosszót áll.Olyankor nem vezeti rendesen,neki vezeti egy oszlopnak...
2010. júl. 9. 18:53
15/22 anonim válasza:
Hihi ezt nem hiszem el hogy ilyet csinálna egy vakvezető kutya:D
2010. júl. 9. 18:56
16/22 anonim válasza:
de hazudni tudnak :)
a kutyám mindig befekszik a saját helyére amikro halja a kulcscsörgést, mintha mély álomban lenne... aztán látni hogy tiszta szőr meg meleg az ágy meg a kanapé:D de ez aranyos szerintem.
2010. júl. 9. 19:03
17/22 anonim válasza:
Engem meg arról próbált egyszer meggyőzni egy ismerősöm, hogy a házicicák gonoszak, mert megölnek mindenféle kisegeret meg madarat...stb. Pedig nincs igaza, igaz, hogy a macskafélék "szórakozásból" is ölnek akkor is, ha nem éhesek és az elejtett vadat nem eszik meg, de az sem gonoszság, csak ösztön. Legalábbis szerintem, bár én nem ismerem a macskák viselkedését, mert nekem sosem volt (mert nem szeretem őket), de gonoszságnak nevezni egy ösztön-tulajdonságot szerintem hül*yeség.
2010. júl. 9. 19:17
18/22 Akiteki válasza:
Felismerte benne a rég nem látott apját és átállt a sötét oldalra.
2010. júl. 9. 22:37
19/22 Csurmi válasza:
Igen, a kuytának mindig a kelet felé eső oldala a gonosz. Ha a barátod a nyugati oldalát piszkálta volna, most a kutya a kezét nyalogatná.
Ez tuti tipp, mondd meg a barátodnak hogy nyugodtan próbálja ki, egy jól megtermett harapásra hajlamos Rottweileren, én ajánlom!
Majd meséld el hogy vált be! :-)
Alig várom! :-)
2011. febr. 25. 00:32
20/22 anonim válasza:
Az állatok nem ismerik mi az hogy gonoszság. És a bosszúságot se állítólag.
Ám az én kutyám szerintem bosszúból rágta szét a papucsom.
Tudni kell, hogy hét éves, és eddig soha semmit nem rágott meg. Ám egyik nap pihentetni akartam a lábát, és Őt nem vittem dolgozni csak a párját. Sunyi szemekkel nézett rám amikor elköszöntem tőle. Másnap amikor hazaértem lelopta a polcról a papucsom, és szét volt cincálva....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!