Nálatok, hogy ment a kutya örökbefogadása, kutya kiválasztása? 24/F
Menhelyről akartam.
Aztán előtte pár nappal egy facebook csoportban találtam egy
hirdetést, hogy pont azon a településen ahova költöztünk van egy ingyen elvihető, gyönyörű, 3 hónapos talált kutyus.
Másnap már robogtunk is érte. :)
Ráböktem kép alapján :)
2 évig rengeteget olvastam kutyás témában és videókat néztem: etetés, testbeszéd, nevelés, trükktanítás, problémamegoldás, fajtacsoportok, fajták stb. Ezek alapján kialakult bennem egy kép, hogy kb. milyen kutyával tudnék együtt élni (méret, kor, személyiség, problémák) és mi az ami abszolút nem, így célzottan tudtam böngészni a környékbeli menhelyek, gyepik oldalait.
Azt vettem észre, hogy egy kutya adatlapjára folyamatosan visszatérek. Nagy levegőt vettem, elmentünk megnézni. Szerelem első látásra, részéről is, részemről is. Annyi volt az egésznek a szépséghibája, hogy ettől az "állatvédő szervezettől" nem örökbe fogadni, hanem menteni kell a kutyákat, szóval az idiótáinak nem sikerült eltalálni se a korát, se az egészségügyi állapotát (hatszámjegyű összeg ment rá), se a nemét, pedig arra azért 50% esély volt.
Természetesen a világ legjobb kutyája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!