Mennyi idő alatt "mászik" fel a toklász a kutya bőre alá? És miért nem érzik?
És ez hogy történik?
Futkos a kutya, odaragad a tappancsára, és ahogy mozog megy egyre feljebb? De ezt miért nem érzi a kutya, hogy vmi szúrja a lábát?
És mennyi idő után tűnik el a bőre alatt? Miért nem látjuk?
Na jól van, azt hittem csak én vagyok ennyire tudatlan. :)
Akkor már ketten várjuk a felvilágosítást!
ezt a linket találtam.. többet nem tudok segíteni, mert én sem értem túlságosan ezt a toklászt. :D
Az én kutyám azonnal felkapja a lábát, ha csak egy kicsit is szúrja valahol egy toklász. De percek alatt eljuthat a bőréig, és mivel marha hegyes, szerintem nagyon hamar bekerülhet a szervezetébe.
Ha rágcsálja magát valahol egy kutya, akkor esélyes, hogy toklászt próbál kiszedni...legalábbis az évnek ebben a szakaszában nagy rá az esély.
Mit nem értetek rajta? Olyan mint egy nyílvessző. Csak egy irányba tud mozdulni, visszafelé nem.
Az én egyik kutyámnak a heréjébe ment egyszer. Ma is szimpatikus fájásaim vannak, ha eszembe jut, pedig nekem nincs is olyanom. 10 perc elég volt a séta után és már egy nagy vérhólyagot okozott. Nem csak a kutyám füléből, de a szeméből is szedtem már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!