Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoldok ő fajtatiszta...

Mit gondoldok ő fajtatiszta Golden Retriever kutyus?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Csak azért kérdezem, mert nincs olyan hosszú jellegzetes Golden szőre. Igaz itt még csak fél éves a kutya.

Lehet csak később fog jobban bundásodni?

2010. júl. 9. 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

törzskönyve van?szülőket láttad?

ha igen akkor fajtatiszta.

2010. júl. 9. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Nyugodj meg, ez fajtiszta!
2010. júl. 9. 14:55
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Egyábként valószínű fajtatiszta.

Goldenen belül is van olyan,aminek kevesebb,nem olyan dús szőre van,valószínű a tiéd is ilyen.

Tenyésztésnél,kiállításon nyilván követelmény a dús szőr,de gondolom ő csak hobbi kutyának van.

2010. júl. 9. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként még örülnék is, hogy nem túl hosszú a szőra, a hosszút nehezebb ápolni, tisztítani! (én már csak tudom, most a yorkienkét elég gáz tiszítani, régebben volt ír szetter, na azt sem volt egy leányálom)
2010. júl. 9. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is biztosan fajtatiszta :) És gyönyörű szép.
2010. júl. 9. 18:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, hogy írtatok! :) Egyébként engem sem zavar, hogy rövidebb szőre van, csak nem tudtam mire vélni. na de végülis mindegy, így szeretem ahogy van! :)
2010. júl. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!