Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudom megneveli a 8...

Hogy tudom megneveli a 8 hetes westimet? Harap, rág a sárba dagonyázik, esténként sír, ugat. Már nem bírom idegekkel. Többször összeharapdált. Próbáltam már fenekére ütni, rászólni hangosabban. Egyszerűen nem fogad szót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 09:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

11:15

Törődj a saját dolgoddal és ez nem fórum ahol elmondhatod véleményed hanem ha nem tudnád a tanácsaidat oszthatod meg szóval ha ezt nem sikerül felfogni tartsd meg magadnak a gondolataidat.

Kösz

2010. júl. 9. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
jesszus kölyök. látszik, hogy apád nem ismerte akkor a kotont.
2010. júl. 9. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, lehetne a kérdezőben egy kis alázat elsősorban a kutya, másodsorban pedig az ember iránt, aki tanácsot akar adni neki.
2010. júl. 9. 20:36
 14/14 Skyyy997 válasza:
Fejbe kene loni az ilyen degeneraltakat mint te demar neharagudj 8hetes kutya...mutass egy olyan kutyat ami nem ezt csinalja ha meg pici raadasul egyedulvan persze hogy sir te tizeneves nyomorek
2014. szept. 1. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!