Hol tudnám hirdetni a gyepis kutyákat?
A városomban elég sok kutya kerül a gyepmesteri telepre, és altatnak is.
Facebookon már hirdetem őket, de nem tudom hol lehetne még.
Most az allatok.info oldalra is feltettem.
Tudtok még javasolni ötleteket?
Első gondolatom, ideiglenes befogadókat toborozni, és velük együtt hirdetni minél több helyen.
Ha ez sikerülne, akkor már a Youtube hasznosabb lehet: angol felirattal pár mondatban bemutatni az adott kutyát, akiket aztán a világon bárki örökbefogadhat. Elég szép az ilyen csatornák nézettsége. Példának ott van a romániai Howl of a Dog. Nálunk a menhelyek számára is ez a legütősebb kártya, ha külföldi szervezeteknek adhatják át a kutyákat, ahol teljesen más a kutyás kultúra, és sokkal-sokkal nagyobb az örökbefogadási kedv. Magyarországon csak szélmalomharcot lehet vívni.
Helyi apróhirdetési újságban. A helyi rádióban. Írass cikket a gyepiről egyhelyi újságnak.
De talán a gyepi telepnek kellene egy oldal a facebookon és ott egyenként nyomni az állatokat amiket aztán megosztogatnak.
Szóval mindenki akit érdekel a sorsuk kedvelni fogja a gyepi oldalát, és így jóval több emberhez jutnak el az állatok, mintha a saját faladon nyomod őket.
Köszi!
#4 a legnagyobb baj az, hogy nem engednek be senkit a telepre.
1 fotót tesznek csak ki kutyánként, meg az adataikat. De semmi jellemrajz, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!