A tesóm miért csinálja ezt a kutyusunk halála után?
Jajj hagyjuk már ezt hogy ha másikat akar miután meghal a kutya akkor vagy nem tudja feldolgozni, vagy már egyenesen egy pszichopata őrült kedves utolsó. Vicc az egész. :D Nálunk pl. apám nagyívben le**arja hogy mi történik akármelyik állatunkkal, és képzeld, nem egy érzéketlen pszichopata, egy teljesen normális ember, mint bárki más, csak neki az állat egy semleges dolog. Mint a disznó, amit 15 éve még bármelyik falun élő ember leszúrt volna neked. ;) Persze nem bántja a háziállatokat, nem erre akartam kilyukadni.
És általában minden családban van egy ilyen ember, de ne keseredj el. ;)
A húgodnak tény, vagy nem dolgozta még fel, és így szeretné, hogy valami pótolja (ami nem baj), vagy pedig csak nem ragaszkodik az állatokhoz. Amit szintén el kell fogadni. Állatgyűlölő p÷cs onnantól számít egy ember hogy láncon tartja a kutyát 0-24, nem eteti, nem itatja, bántalmazza, nem foglalkozik vele.
Kicsit furi, de nem hiszem hogy túl lenne rajta csak hiányzik neki egy állat. Egy kölyökkutya segít feldolgozni a gyászt.
Mondjuk én amikor egy kutyusom elpusztult egész nap csak bőgtem, nem ettem, csak feküdtem és sírtam.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!