Hogy etessem? Naponta egyszer vagy többször keveset?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy szerintetek egy nap egyszer kiadósan adjak neki enni, vagy naponta többször keveset.
Mert ugye az embereknek az a jó, ha kicsit esznek többször, mert így nem terheljük a gyomrot nagyon.
2010. júl. 8. 13:35
1/15 anonim válasza:
Nagy testű kutya? Akkor mindenképp naponta két adagban.
2/15 A kérdező kommentje:
nagy testű, köszi!
2010. júl. 8. 13:38
3/15 anonim válasza:
az ok, hogy nagytestű, de mennyi idős?
4/15 A kérdező kommentje:
12 éves
2010. júl. 8. 13:40
5/15 anonim válasza:
Amíg kicsi, addig naponta többször, 8 hetes koráig 4szer, fokozatosan át kell szoktatni arra, hogy kevesebbszer kap, és úgy tudom, hogy 1-1,5 éves korában már csak 1szer kell kapnia (mondjuk este). De nem vagyok benne biztos, van olyan állatorvos, aki mást mond.
7/15 A kérdező kommentje:
<--- 12 éves
2010. júl. 8. 13:40
8/15 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok, nem láttam, hogy már érkezett válasz :) Akkor lényegtelen, amit írtam :D
9/15 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 8. 13:42
10/15 anonim válasza:
Ahogy neked kényelmes, az állatorvos legalabbis ezt ajánlotta.A mi kutyánk 40kg 1x eszik egy nap este mert utána már nem mozog.
A reggeli etetéssel az a baj, hogy simán felébrszt, megköti az időd, és ráadásul tele gyomorral megy neki a napnak tele gyomorral fog futkározni.
A kutya nem ember, hanem farkas, a farkas meg vadászott, kajált és pihent a következő vadászatig.A kutyánál nem kell az embereknék kialakult étkezési rendhez ragszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!