Introvertált személynek milyen fajtát ajánlanátok?
Ismét csak köszönni tudom a válaszokat!
4: Igen, a gazda introvertált személyiség lenne, ami azt jelenti, hogy nem szeret emberek között, nagy tömegben lenni. De ugyanúgy hordaná kutyasuliba, mint a rendes gazdák, de rendezvényekre és közös kutyás bulikba nem vagy csak ritkán járna. A kín alatt nem tudom mire gondolhatsz, neki teljesen megfelel ez az életmód így.
5: Félreérted, nem a kutyának kellene introvertáltnak lennie. Én úgy hallottam, hogy pörgős kutya is lehet kiegyensúlyozott, ha arra van nevelve.
6: Köszönöm, felírtuk a listába.
Többen írtátok az agarakat, de olyat nem szeretnénk, de az én hibám, mert elfelejtettem írni, hogy a sport alatt olyanokra gondolunk, mint frizbizés, ügyességi feladatok, akadályugrás és trükközés. Persze nagy területen tudna futni is, de kifejezetten hosszútávfutás nincs a tervek között.
Az agár jó azokra a sportokra is, amiket írtál :) De ha nem szeretnétek, én úgy gondolom egy nyugisabb spániel is megfelelő lehet. Igaz, az már inkább a kis-közepes méretezés. A goldit én is ajánlom ilyen esetben.
Én szintén nagyon-nagyon introvertált vagyok, egy keverék kutyusom van, hát nem könnyítí meg a dolgom :DD Egyébként a következő kutyának számomra tervben van a Border collie, hisz az örök kedvenc, de gondolkodtam az angol cocker spánin, és a dalmatán is. Ezeket a fajtákat szerintem nyugodt szívvel ajánlhatom zárkózottabb gazdinak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!