Bichon havanese és a sport? Alkalmas lehet bármire a kiállításon kívül?
Hát én láttam már sok mindent, csivavát hard dog racen, yorkit őrző-védőzni, sőt agilityzni is mennek ezekkel a fajtákkal is, szóval semmi sem lehetetlen, de azért mindenképpen figyelembe kell venni az adott fajta sajátosságait és a kutya egyéni határait is. Én azért úgy gondolom, hogy még a legapróbb, alapvetően társasági kutyáknak tenyésztett fajták is mégiscsak kutyák, szóval nincs olyan, hogy semmire se legyen alkalmas.
Egyébként egyre többen dogdancingelnek társasági kutyákkal, ez fizikailag nem olyan megerőltető, inkább mentálisan veszi igénybe a kutyát, de nagyon sok különböző szint van, szóval mindenki megtalálhatja azt a versenytípust, amire fel tudja készíteni a kutyáját, kezdő osztályokban már 2-3 hónap felkészülés után lehet versenyezni.
Igen! :)
Agility, dog dancing, alap engedelmes.
Igazából egy kutya arra képes, amit a gazdája maximumon ki tud hozni belőle.
Perszeee :D
Imádnak mozogni, az enyém 1,5 órát végig labdázik 8 évesen.
Imád úszni,akadályt ugrani,futni.
Örökölt kutya, 8 évesen elvégeztem vele alapfokot és a középfokot,majd megyünk agilityre.
Mondjuk ő sportos rövid fazonban van.
Tavasztól őszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!