Miert bolondul meg setaltatas kozben?
Figyelt kérdés
VAn 1 harom honapos Havanesem,multheten kezdtem eloszor levinni ,az oltasok miatt,es az van h neha megbolondul mikor lent vagyunk.Elkezd ugatni,ugrik a labamnak,harap,vergodik,alig tudom megfogni.Nagyon felek hogy egyszer nem tudom majd megfogni.Ez igy par percre rajon,majdnem midnen stealtatasnal,aztan lenyugszik.Azon kivul Nyugodt es okos kutya,es imad engem,de ezt miert csinalhatja?Van aki azt mondja h csak jatszik,de szerentem ez nem jatek.2010. júl. 8. 11:01
1/9 anonim 

válasza:

Szerentem meg csak bevan sózva a nagy sétéltatás hevében és azért ilyen..,főleg hogy kölyök!Nekem is állandóan harapta a tűhegyes fogaival a lábamat anno a kis kölyökkutyám:D Kellemes volt:s
2/9 anonim 

válasza:

Hát sztem is csak játszik , nagyon kölyök még vedd figyelembe.
3/9 anonim 

válasza:

Vidd sokat kutyák közé :) És akkor nem a lábadon vezeti le az energiáit, hanem a többi kutyussal rohangál majd. És ne féltsd, ne kapd fel ha nála nagyobb kutyával találkozik, ezzel csak összezavarod őket.
4/9 anonim 

válasza:

Én a helyedben orvoshoz vinném. Nem egy normális állapot, az alapján amit leírsz. Nem akarlak előre riogatni :((
Egyet azért árulj el: Tenyésztőtől vetted? Mármint törzskönyves felmenői vannak a kutyának?
5/9 anonim 

válasza:

Ha pár perc múlva megnyugszik, akkor csak az izgalomtól van. Az én kutyám is ezt csinálja, ha indulunk valahová: örül. Jó, nyilván egy jól nevelt kutya nyugodtan viselkedik készülődéskor is, de hát így "sikerült" a nevelése.
6/9 anonim 

válasza:

Nem normális állapot,egy kiskutyánál?? Te beteg vagy utolsó,téged kéne kezelni egy orvosnak...
8/9 anonim 

válasza:

Én nagyon sokáig nem tudtam futni a kutyával, mert kapásból támadt cipőre. Mostanra kinőtte, meg fenyítettük is érted. NEki a séta=vadászni megyünk! Csak hát a lábadon kívül nincs más zsákmány szerű :)
9/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat,kicsit megnyugtattatok.Mondtam a dokinak,azt mondta h jatszik,nem kell aggodni.
2010. júl. 8. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!