Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehetne szerezni...

Honnan lehetne szerezni normális rovarölőket, amikhez gázmesteri engedélyt kérnek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom mert neked megvan az engedélyed? Ha nincs, remélem sehonnan sem tudsz.
2019. jún. 6. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs, és az engedélynélküliek nem használnak, az elmúlt években végigpróbáltam az istállókra valókat és a spot onokat, nyakörveket, emellett rendszetesen használtam és használom a Neostomosant, hátha anélkül még rosszabb volna. Ólakat és kennelt kéne mentesítenem, már a Nexgard ellenére is támadnak a legyek és bolhák (nekünk csak kutyáink vannak évek óta, de mellettünk marhákat tartanak, gondolom onnan dúsultak így fel).

Esetleg a marhateleptől lehet kérni ott használatos szert?

2019. jún. 6. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Hivatalosan tudtommal nem adhatnak el neked ilyet, ha nincs róla papírod. Ami nekünk valószínűleg segített a tartós mentesítésben, igaz, tyúkólban és atka ellen az a kovaföld volt. Az állítólag irritálja az ízeltlábúak légzőrendszerét, de a gerincesekét nem. Egy utánanézést megérhet. Előtte nálunk is volt neostomosanos fürdő a tyúkoknak (utána egy darabig nem ettük a tojásukat), fújtuk Insecticide2000-rel az ülőrudakat, tojófészket, még kéneztünk is. Ezektől csökkent az egyedszám, de nem tűntek el.
2019. jún. 6. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Maradok a kérdésnél, bár én városban élek, de épp ma botlottam bele egy bejegyzésbe, hogy a kutyát elkapták a kullancsok, szúnyogok, és kis híján az életébe került, Nexgard Spectra ellenére.
2019. jún. 6. 15:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Nálunk minden a kutyáké, amióta nincsenek tyúkok, már a házfalakat is rendszeresen fújom kívül-belül, de minden probléma nélkül ott tanyáznak a legyek és szúnyogok, és minden héten beszerzek pár bolhacsípést. Nincs szőnyeg sem, úgyhogy hipózom a padlót, meg néha a kutyaházat is. A kovaföld belélegezve nem okozhat szilikózis-szerű légzéskárosodást?

Egy nagy hatású vegyszerrel szeretnék egyszerre lepermetezni mindent, addig átköltöztetném a kutyáim szüleimhez, de a kétes hatásért nem akarok egy havi bért brigádnak kifizetni (úgy, hogy valószínűleg állandóan visszafertőződünk).

2019. jún. 6. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
5 éves sztori, nem tudom mi lett, de ilyen helyzetben miért nem hívsz gázmestert? Az azért tényleg ért hozzá és nem kerül annyival többe, mint amilyen kockázatot jelent ha hozzá nem értő végzi.
aug. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!