Kutyasuliban vagy kutyapanzióban hogyan lehet állást kapni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kutyasuliban vagy panzióban dolgozni! Az állatokkal mindig megtaláltam eddig az összhangot, kiskoromban önkénteskedtem is menhelyen és segítettem a kóbor állatokon a zsebpénzemen. Kutyakiképző tanfolyamot fogok majd végezni, ha összejön a pénz rá. Lehetséges enélkül is állást szerezni legalább egy panzióban?:)2019. jún. 3. 17:08
1/3 anonim válasza:
Panziót általában magának nyit az ember. Egy-két nagyobb panzió van ahol külsősök is dolgoznak, de ők már végzett kiképzők, szóval csak így a semmire sajnos nem fognak fölvenni.
Kutyasuliban is csak bizonyos szint és képzettség felett adnak fizetést.
2/3 anonim válasza:
Én jelenleg is ott dolgozom hétvégente. Ha nincs papírod akkor max etető meg takarító lehetsz ami nem túl élvezetes. Viszont nyelvtudással Pest környékén össze teszik érted a kezüket. Nekem sincs papírom 16/l vagyok de 3 nyelven beszélek a magyaron kívül folyékonyan és nagyon sok külföldi hozza ilyen helyre a kutyáját és szeretik tudni, hogy a kutyájukkal normálisan tudnak majd kommunikálni az adott helyen.
3/3 anonim válasza:
Leginkább úgy, hogy van saját kutyás tapasztalatod. Ez nem azt jelenti, hogy évek óta sétáltatod Fifikét, hanem azt, hogy dolgozol a kutyáddal, vannak eredményeitek, vizsgáitok, a nevelése probléma mentes, van nagyobb benfentesebb kutyás ismeretségi köröd, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!