Husky, Golden Retriver, Tacskó trió jól megférhet egymás mellett?
A párommal ezek a kedvenc kutyafajtáink. Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. Tudom, hogy egyénenként eltér a személyiségük a fajtán kívül is, de azért érdekelne ki hogy gondolja. Inkább csak azonos fajtájú kutyát tartotok, vagy mint mi, gondolkoztok több félén is? Mi lehet ebben hátrány? Úgy tudom a Golden kb mindenkivel jól kijön, de vajon a Husky nem nyomná el a kicsi Tacskót?
Ezek a kutyák csak felmerültek, tehát az sem biztos hogy venni fogunk fajtatisztát. Az is lehet, hogy örökbefogadunk. Legyetek szívesek a kérdésemet szem előtt tartani ahelyett, hogy leszóljátok a kutyavásárlást. Köszönöm! 😀
A husky minden kutyával és emberrel jól kijön, szerintem nem ez lenne a probléma, hanem az energiaszint: egyszerűen túl durván játszanak ahhoz, hogy nyugodtan magukra hagyjam őket kistestű kutyusokkal. Azt is érdemes végiggondolnod, hogy a husky alapvetően munkakutya: kimondottan aktív életet élő, hidegkedvelő embereknek ajánlanám :) Ha ragaszkodsz a fajtához, és az örökbefogadáson is gondolkozol, akkor ajánlom a fajtamentést. Ez egyébként olyan szempontból is jó ötlet, hogy ők ismerik a védenceiket, ezért tudnának olyan nyugodtabb kutyust ajánlani, aki passzolna a falkádba (vagy adott esetben azt is megmondanák a kutyáid és életkörülményeid ismeretében, hogy ez nem jó ötlet).
[link] - itt tudod megnézni a jelenleg örökbefogadható kutyusokat, ill. FB csoportjuk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!