Szeretnénk a másfél éves foxinkhoz egy kiskutyát (kb 3 hónapos foxi-tacsi keverék). Szerintetek sikerülhet összeszoktatni őket?
Mi anno a 3 éves kutyánkhoz hoztunk egy 3 hónapos kiskutyát. A 3 éves kutyám pörgős volt, és nem az, hogy durván játszott, csak szimplán beleéléssel, ami nagyobb testű kutyáknál okés, de kis piciknél... Labradorról van szó, és az új jövevény egy pár kilós beagle volt. Nem nyomorgatta őt össze, pedig olyan kis picúri volt, akit én féltettem, hogy összetörök. Miután hazahoztuk a kiskutyát, a másik kutyám megkomolyodott. Már nem annyira pörgős, hanem inkább gondoskodó a másik kutyával szemben.
Igazából általánosítani nem lehet, de nálunk egyáltalán nem volt gond. Szóval szerintem simán össze-lehet őket szoktatni, meg nem akkora a különbség a méreteik között. Mármint, mi a 30 kilós kutyánkhoz hoztunk haza egy pár kilós kutyát, és remekül összeszoktak.
Az en foxi fium kb 7 eves volt,amikor hazavittem egy 2 honapos labrador lanyt. Folyamatosan meg akarta olni. Annyira vedi ateruletet. A foxi verte megy a hazorzesben es a jatekban is. Igazi kemeny kutya.
Aztan nem birtam a tudatot,h barmikor egy nagy vertocsa fogad otthon a kiskutya holttestevel es elajandekoztam. Addig ideggorcs voltam es feltem hazamenni
Nálunk a foxihoz sikerült hozzászoktatni egy tacskót, egy beaglet, egy uszkárt, 8 macskát, és 2 kisgyereket. (apránként, nem egyszerre) :D
Ha barátságos, akkor nem fogja bántani a kiskutyát, nagyon óvatosan tudnak játszani, láttam már német juhászt hullámos papagájjal játszani, és senkinek se lett baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!