Ti miben sétáltatjátok a kutyátokat? Hám vagy nyakörv? Rövid póráz vagy hosszú?
Én Retriever nyakörvvel és 8 méteres Flexivel sétáltatom. Anyum és a család többi tagja hámmal. Én nyakörv párti vagyok, azzal jobban kézbentartható. Biztonságos terepen szabadon engedem, ha jön valaki behívom (kutyákhoz -akiket ismer- póráz nélkül engedem oda). Utcán láb mellett jön, olyan helyeken ahol sok a vadállat pórázon van. Az anyukám hám párti, mert fél hogy kibújik a nyakörvből, és szerinte a hámnál fogva könyebb megtartani, ő nem meri levenni a pórázt ha nem vagyok ott, lehet hogy tényleg nem is menne vissza ha hívná, sajna nem épp következetes. Ha olyan helyre megyünk ahol tömeg van, vagy csak betondzsugel, oda sima 2 méteres szövetpórázt viszünk, ilyenkor a nyakörvre és a hámra is rácsatolom (duplakarabíner).
30 kilós eb.
Miért van minden válasz lepontozva???
Ezekben mi NEM hasznos? Ki így, ki úgy dönt, attól függően, hogy milyen környezetben élnek...
Köszönöm a válaszokat!:)
Csak érdekelt hogy ki mit használ, de szomorúan látom, hogy valaki lepontozza a válaszokat:( én mindenkinek zöld kezet nyomok, saját döntése hogy mit használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!