Hol tudok kutyaketrecet szerezni? Otthonra kéne
Van egy nagytestű kutyám ( még kölyök ) és amikor elkezdődik az iskola, oda szeretném tenni, amíg nem szobatiszta. aztán amint szobatiszta lesz, rábízom az egész lakást. de most még nem akarom.
most 9 hetes.
Van nem egész 2 hónap, otthon vagy, szerintem kezd el neki tanítani, járj vele kutyasuliba míg teheted.
Had kérdezzem meg, szüleid nem tudnának segíteni neked a kutya sétáltatásában? Sőt, ha hajlandó vagy korábban felkelni az első sétát te is meg tudod csinálni. Semmiképpen NE akard az egészet egyedül csinálni.
Nem tudnak segíteni, mert csak az egyikkel élek, aki szintén dolgozik.
Tanítom a szobatisztaságra, két óránként lemegyek vele, de azt olvastam, hogy legalább 5 hónap mire szobatiszta lesz, de amikor menni fogok a suliba, akkor lesz 4 hónapos.
Esetleg azt megtudom csinálni, hogy kizárom az összes szobából, és lesz akkor egy kb 2 méter széles és 6 méter hosszú terület, ahol csempe van, vagy mi a fene ez. padlóféle.
És ha esetleg oda sikerül pisilnie akkor azt fel tudom törölni úgy, hogy ne érezze, igaz?
Képzeld el, ha a kutyák úgy lennének gyárilag programozva, hogy 5 hónaposan szobatiszták. Senki nem venne, csak 5 hónapos kutyát. Volt kutyám, aki már 12 hetesen szobatiszta volt, és volt kutyám, aki másfél évesen még nem.
Én nagyon sajnálnám ketrecbe zárni egész napra. Inkább az előszobába.
Az én német juhász kutyám most 5 hónapos, 4 hónaposan már szobatiszta lett!12 hetes kora után kezdtük el lehordani!Hétfőn meg műtötték de ahogy magához tért már kéreckedett is le pisilni pedig!
Gyakran kell eleinte lehordani,lehetőleg mindjárt ébredés után!:)
pedig után lemaradt az hogy fájdalmai voltak,kotyagos is volt kissé...
előző voltam
Na ezeket jó hallani! :)
Az én kutyusom, olyan, hogy este kibírja, teljesen 10-től fél ötig. aztán leviszem, és pisil. onnantól kezdve pedig minden felébredés után le kel vinnem, különben bepisil.
Nézegettem, hogy leteszem az ajtó elé ébredés után, és szól-e, vagy elkezdi e kaparni az ajtót, de semmi.. inkább arrébb ment pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!