Mennyi tápot adjak a 10 hetes nemet juhászkutyámnak?
1-es,3-as köszönöm a tanácsot!
2-es miért nem a kérdésre válaszolsz!?? Keserű az életed, hogy velem kötekedsz? öszintén sajnállak...
ma 21:58
Miért kellett volna várnia 12 hetes korig?
8 hetesen már leválasztható a kölyök.
8 hetesen hoztuk el.
Azért kell várni 12 hétig, hogy ő be tudjon szólni, mert, ha nem, akkor el se tudott volna aludni. Nem értem az ilyen embereket komolyan!
A tápos zacskóra mindig rá van írva, hogy mennyit kell adni a kutyáak súlyra- korra osztva.
Többet nem nagyo érdemes neki adni, különben gurulni fog.
Bár azt nem tudom elhinni hogy 25 deka, vagyis 250 g táptól "éhenveszne" a 10 hetes(!!) kutya!. mi családunk szintén németjuhász fan, kb mindenki azt tart. Szüleim egyik nj-je 32 kg, 4 éves, és jó ha 300 g tápot megeszik 1 nap, de sokszor annyit sem, mégis nagyon szépen néz ki, egyáltalán nem sovány. Az enyám csak nj keverék, 40 kg, ő 400 g tápot eszik egy nap, egyáltalán nem sovány. Mondjuk ők jobb minőségűt esznek, mint a Brit.
De nem tudom elképzelni hogy 250 g-tól éhenhaljon a tiéd!
Köszönöm a választ!
Nézd, nyilván nem veszik éhen, de ha kevesebbet adok neki, nagyon éhes még. Keresi a tápot, a talat emelgeti lokdosi. És ha adok még neki egy picit, azt is mohón eszi, majdnem annyira ahogy az elején eszik. Pl ma reggel 12 dkg-őt, ebédre 15 dekat adtam neki. Vacsorára szintén bevágnà a 15-öt, de csak 10 adtam. Nem merek többet. Nem kövér, de jó eroben van. Mindenki mondja, ha meglátja. Pénteken például az állatorvos is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!