Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek is vannak néha ilyen...

Nektek is vannak néha ilyen napjaitok?

Figyelt kérdés
Amikor semmi kedvetek a kutyához, letudjátok a kötelező minimum sétát és egész nap inkább mással foglalkoztok? Van lelkiismeretfurdalásotok emiatt?
2019. máj. 19. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Előfordul sajnos, de szerencsére vagyok annyira összecsiszolódva a két kutyámmal, hogy amikor így érzek, akkor az esetek 99%-ában ők is így éreznek és semmihez nincs kedvük, egész nap csak fekszenek. Szóval annyira azért nincs bűntudatom.
2019. máj. 19. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Nincsenek. Mindig felvidítanak és jóval több időt igényelnek mint a minimum séta. Ha másnem, hát MUSZÁJ közben jól érezni magamat mert rossz hangulattal hozáálni nagy szívás két idiøta energiabomba kutyához. 😅
2019. máj. 19. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Ritkán, de előfordul. Olyankor általában vagy beteg vagyok, vagy csak szimplán elegem van mindenből és mindenkiből. :D kutyám szerencsére alkalmazkodó, így nincs gond vele
2019. máj. 19. 10:38
 4/6 anonim válasza:
79%
Szerintem majdnem mindenkivel elöfordul, hogy ugy erzi hogy nyug:D , várj egy kicsikét es utana menj el vele sétálni :)
2019. máj. 19. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ez mindenkivel van néha.Vagy olyan is van, semmire nincs idő, mert minden hülyeség összetorlódik, ami nem tűr halasztást.

Nekem több kutyám van, hatalmas udvaron szabadon.Ilyenkor semmi gond, rohangálnak, játszanak együtt rengeteget.Imádom őket, sokat törődök velük, de van sok más egyéb amit csinálni kell, munkahely, család, így meg kell teremteni az egyensúlyt.

2019. máj. 19. 10:48
 6/6 berci2004 válasza:
0%
Én sétálni se viszem xd
2019. jún. 6. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!