Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Néha sántít a kutyám az egyik...

Néha sántít a kutyám az egyik lábára. Mitől lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, már pár hónapja, hogy amikor megszidom valamiért, utána bizonyos ideig sántikál. Mindig ugyanarra a lábára. De aztán elmúlik. Nem kínlódik, nem fájlalja egyébként. Ugyanúgy fut, mint szokott, ha csak sétál, akkor meg biceg. És a tekintete.. :-)

Lehet esetleg olyasmi a háttérben, hogy sajnáltatja magát? Régebben olvstam ilyesmiről.

2010. júl. 7. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Izületi gyulladás. Mi kutyánkról is azt hittük, hogy csak szimulál (Ugyanazon okból), de mostmár állandóan sántít.
2010. júl. 7. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom a kutyusod. Ezt orvos állapította meg? Mitől alakult ki nála ez? Nem lehet kezelni?
2010. júl. 7. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem bízok semmit a véletlenre, inkább vidd el állatorvoshoz, az a biztos. Egyáltalán nem biztos, hogy szimulál. Lehet izületi gyulladástól kezdve sok minden, de ezt csak állatorvos tudja megmondani.
2010. júl. 7. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vidd el orvoshoz, és vegyél neki GF 600-AT EZ EGY ALGÁS izületvédő és nagyon jó. Ez a termék nem rég lett "felfedezve" és még nem olyan ismert.

Vaterán olcsobban megkapod mint a boltokban.

2010. júl. 7. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az állatorvos mondta, hogy izületi gyulladás. Egyszer kapott az állatorvosin a lábába valami injekciót, most azt próbáljuk levadászni, mert az hónapokra elmúlasztotta a lábfájását.
2010. júl. 7. 11:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Remélem nincs komoly baj! Megmutatom állatorvosnak. De tényleg azért is írtam tán szimulálhat, mert amikor megszidom, hogy rosszat csinál, sántikálva battyog el. Gyerekek elhívják játszani utána, mert volt ilyenre példa, hogy egyből játszani hívták, minden gond nélkül ment. Ha engem meglát, akkor kezd el sántítani. ezért mertem azt gondolni, talán sajnáltatni akarja magát. Egyébként foglalkozunk vele, sokat játszunk és sétálunk is. Egy berniről van szó. Nem szeretném, ha komoly baja lenne. De mindenképp kihívom majd az állatorvost. Köszönöm, hogy írtatok.
2010. júl. 7. 11:16
 7/8 Akiteki ***** válasza:

Láttam egyszer az állatorvosnál egy németjuhászt. Nagyon sántított, mikor bement. Mire kijött, semmi baja nem volt.

Kérdeztem a gazdáját, hogy mit csináltak vele?

Semmit, csak mondta az orvos, hogy semmi baja. Onnan kezdve a gazdi nem babusgatta, hogy jajszegény, de fáj a lába és nem volt értelme tovább színészkedni.

Gyanús, hogy akkor csinálja, ha megszidod. Lehet, hogy így akarja elterelni a figyelmed a rosszaságról. Ha sajnálod, nem lehet szidni. Okos kutya! :)

2010. júl. 7. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
diszplázia,patella?
2010. júl. 7. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!