Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 38cm-es kutya az mekora?...

Egy 38cm-es kutya az mekora? (többi lent) linket kérhetnék szépen?

Figyelt kérdés
hellosztok!arra lennék kiváncsi hogy mekora egy 38 cm-marmagasságú szuka kutya?képet tudnátok küldeni?fogok kapni egy 38 cm-es marmagasságú kutyust de nincs róla kép és kiváncsi lennék hogy mekora ez a 38 cm-es marmagasságú kutya.mert ugy vennék neki fekhelyet is meg ilyen dolgokat pl poráz meg ilyenek hogy eltudjam hozni,stb...nagyon szépen köszönöm elöre is a válaszokat.
2010. júl. 6. 21:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Kb akkora mint egy beagle. [link]
2010. júl. 6. 21:43
 2/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ s a linket:)
2010. júl. 6. 21:45
 3/19 anonim ***** válasza:
A marmagasságát tudod, de képet nem láttál róla? elég fura :) De igen, kb beagle, bulldog, shar pei nagyságú.
2010. júl. 6. 21:57
 4/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszoket.miért fura hogy tudom hogy milyen a mar magasága?a gazda mondta nekem de még képet nem tud küldeni
2010. júl. 6. 21:59
 5/19 A kérdező kommentje:
a bulldog az kicsi most néztem a google-ben a sharpei meg nagy kutya nagyon remélem nem akkora lesz a beagle az még el viselhetö de a sharpei az már nem tudjuk válalni ha akkorára nől:(amugy a kutyi 9 hós angol cocker spániel és lablador keverék
2010. júl. 6. 22:05
 6/19 anonim válasza:

Akkor "megnyugodhatsz" a kutyák 1 éves korukig nőnek.

Amúgy meg ha labi is van benne akkor nem lesz kicsi kutya...

A 38 cm az még csak MOST van....

2010. júl. 6. 22:10
 7/19 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2010. júl. 6. 22:14
 8/19 anonim ***** válasza:

Ismerek egy spániel labrador keveréket, ő elég kics, de ez nem biztosíték semmire. Nézd meg a mancsai, ha arányosak, akkor már nem sokat nő, de ha nagynak tűnnek, akkor még igen. 9 hónaposan már nem valószínű, hogy sokkal nagyobb lesz magasságra.

Nem olyan nagy ám egy shar pei sem: [link]

kb térdnél van a feje: [link]

De mi az, hogyha meg nő nem tudjátok tartani? HA 15 centivel magasabbra nő, mint gondolnád, akkor kidobod, vagy elajándékozod, vagy mi?

2010. júl. 6. 22:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Angol cocker spániel: 36-40 cm marmagasságú [link]

Labrador retriever: 54-56cm marmagasságú [link]

Én nem nagyon bíznék abban a 38 cm-ben...sztem a két magasség között lesz amit leírtam véglegesen. Az a kutyus még biztos hogy fog nőni...

De sok szerencsét hozzá :)

2010. júl. 6. 22:18
 10/19 anonim ***** válasza:
A foxterrier átlagos marmagassága 36-39 cm. [link]
2010. júl. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!