A szüleimtől szeretnék egy kis beagle kölyköt, de mindig van valami kifogásuk szerintetek mivelgyőzhetném meg őket?
Semmivel!
A beagle nem gyereknek való! Napi sok kilométer futtatás kell neki, agyi faradztás és kemény nevelés! A kutyasuli feltétlen szükséges hozzá, de oda sem fogják engedni, hogy gyerek vigye!
A szüleid döntése a legfontosabb. Hisz gondolom nem te fogod kifizetni a 150.000 ft-os vételárat, a havi 30-40-50.000 ft-ot fizetni a kutya után, nem te fogod orvoshoz vinni! És mi lesz, ha kollégiumba mész? Mi lesz, ha (mint minden beagle-nek) a nevelése kő kemény lesz, szökni fog, ugatni fog, nem tudod sétáltatni? Akkor ki fog vele foglalkozni?
Én imádom a kutyákat, 2 sajátom van és ideiglenesbe is mindig befogadok 1-2-t, de a Beagle-t én se engedném a gyerekemnek.
A kutya nagy felelősség. Ha nem akarják a szüleid bevállalni, akkor sajnos meg kell várnod, míg felnősz és elköltözöl. Én is egész életemben könyörögtem kutyáért, de csak akkor lett mikor már nem laktam otthon.
Mintha egy beagle egy szörny lenne. :D Tény, hogy van mozgásigénye, viszont egyébként angyali egy kutya, sosem volt semmi baj a szökéssel, stb.
Milyen kifogásaik vannak? Alapjáraton a háziállatokkal van problémájuk? Vagy csupán magával a ténnyel, hogy beaglet akarsz? Mert azért nem mindegy.
Ha leokádja a padlószőnyeget, lesz pénzed másikra?
Lesz 300.000 forintod dokira?
Fizeted a kajáját?
Hazajársz a suliból fosatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!