Barf nyers etetésre egyből átlehet térni tápról?
Igen de felkészülést igényel. És a barf nem abból áll honaponta eléraksz egy farhátat, csak hogy félreértés ne essék.
Keresd fel a barf elvek az alapoktól fb csoportot
*igen de egy koplalónapot tartani kell előtte, ez lemaradt
Értem,és egy 4 hónapos kölyöknél még napi 3-szor kéne adni nem? Mert a Barf napi 2 etetést ír,de a kutyám még csak most 4 hónapos.Kaukázusi juhász egyébként.
Olvastam erről,nem csak odadobnék elé 1-2 farhátat,hanem pulykanyakat mellé combfilét,túrót néha belsőséget.Kimérném rendesen,hogy mennyi kell neki.
A kölyök BARF etetése nem abban merül ki hogy nyak, meg néha belsőség, meg combfilé és túró!!!
Egy kölyök kutya etetése nyers étrenddel nagyon komplex. A kutya a belsőségekből kapja a legtöbb vitamint és ásványi anyagot, nem elég ha csak "néha" kap ilyet.
A hozzászólásodból kiindulva még kutass egy kicsit mielőtt nekikezdesz! Ajánlom a BARF-os facebook csoportokat!
ma 14:52
Csak jelzem, az idézetet olyan orvostól vettem, aki a hazai nyers etetés előfutára volt.
Patadoki, ha ez mond valamit bárkinek is.
Ha megfogadsz egy jó tanácsot:
Felnőtt koráig etesd prémium táppal. Egy kölyök etetése, elég bonyolult, és ha valamit nem jól csinálsz, ott nagy lesz a baj.
Túró pl tök felesleges. A belsőség nem néha fordul elő az etetésben, hanem mindig.
Szerintem maradj a tápnál, 1-2 alakalomtól nem fog úgy megerősödni a gyomorsava hogy legyen értelme nyerset adni.
A százalékok pedog csak iránymutatóak, lehet hogy nálad tök máshogx alakulnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!