Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség! A szüleim nem...

Segítség! A szüleim nem engedik a benti kutyát de én nagyon szeretnék! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ugye nagyon szeretnék egy benti kiskutyát van 2 kinti 6,7 évesek de őket már nem lehet behozni! És én nagyon szeretnék egy benti kutyát de nem engedik...

2019. máj. 11. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

De miért akarsz benti kutyát?

Mivel lesz más, mint a kinti kutyák?

Tetszik a sok szobakutyás videó a neten ugye? Hát csak azért, mert jól mutat instán és facén a vicces videó felesleges.

Szüleid nem véletlenül nem akarnak 3. kutyát.

Majd ha lesz saját otthonod lehet saját benti kutyád. Olyan, amilyet csak akarsz és meg tudsz bírkózni a felelősséggel ami a kutyussal jár.

2019. máj. 11. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"van 2 kinti 6,7 évesek de őket már nem lehet behozni!"

13 éves kutyám egyik napról a másikra benti kutya "lett", mert már nem merem megkockáztatni, hogy esténként kint aludjon a hidegben és az ég világon semmi problémám nem volt vele. Első naptól fogva az ágyunk előtt fekszik és nem mászkál éjjel, nem akar kimenni. Szóval ez hülyeség, hogy 6-7 éves kutyát nem lehet már beszoktatni. Ez egy kifogás.

"én nagyon szeretnék egy benti kutyát de nem engedik"

Szerintem azért nem engedik, mert úgy látják, hogy nincs szükség harmadik kutyára. Az eleve rossz indok kutyavásárlásra, hogy bentit akarsz, találj ki valamit értelmesebbet, valami olyat, amit az új kutyával meg tudnál csinálni, de a régiekkel nem.

2019. máj. 11. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
én fogtam magam, elmentem dolgozni, félretettem és megvettem a kutyámat. azóta is én tartom el anyagilag. ennyi.
2019. máj. 12. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul mit gondolsz, hogy esne a kinti kutyáknak, ha látják, hogy a harmadikat beengeded a családhoz, az ő orruk előtt pedig becsapod az ajtót?

Annak a két kinti kutyának sincs nálatok jó helye, ha sosem engeditek be őket magatokhoz, és akkor egy ilyen családba még egy harmadik kutyát is akarsz?

2019. máj. 13. 13:11
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Várj, míg saját felnőtt életed lesz és akkor remélhetőleg azt tehetsz, amit akarsz.

2. Másrészt ne is terheld ezzel a szüleidet, hogy nagyon szeretnéd, szerintem megvan rá az okuk, hogy nem akarják, vagy azért, mert nem látják jónak, hogy legyen harmadik kutya, vagy nem akarják, hogy bent éljen.

Szerintem ezeket tudod most tenni.

2019. máj. 14. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!