Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora harapása van egy cane...

Mekkora harapása van egy cane corsonak?

Figyelt kérdés
Sok mindenhol utánanéztem de nem találtam semmit. Talán azért mert nem olyan elterjedt fajta. Csak puszta kíváncsiságból kérdezem :) aki tudja annak nagy köszi.
2010. júl. 6. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy mekkora? Keress egyet, és a dug a szájába a kezed...buta kérdésre, mégis milyen választ vársz?

Amúgy jó nagy. Nagy izmos, erős kutya, jó nagy fejjel, jó nagy fogakkal, vagyis biztos baromi erős a harapása

2010. júl. 6. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a harapás erőssége alapján keresel, akkor válaszd a rotit, németjuhászt vagy a bitpullt. Nekik van a legerősebb harapásuk. De ez ne legyen feltétel, mert ez még nem jelenti, hogy jól ki is fogtok jönni.
2010. júl. 6. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Elismerem rosszul kérdeztem. Valamilyen mért adatra gondoltam bocsánat. Ilyen kutyusunk van 4 hónapos és nagyon szeretjük. Nem azért kérdeztem mert ez alapján választanék kutyát hanem mert kíváncsi voltam.
2010. júl. 6. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!