Lehetséges, hogy a legjobbbarátnőm kutyája engem jobban szeret?
A kutyák nem szeretnek, maximum kötődnek. Nekem két kutyám van, és akárhányszor találkoznak ismerőssel akkor nyüszítve körberajongják, de ha ott merem hagyni őket akkor megy a sírás, hogy hol vagyok.
Te maximum érdekes újdonság vagy, de soha nem leszel előbbre való a kutyának, mint a saját gazdája.
Ha te élsz vele akkor a szemében te vagy a gazdája, ilyenkor lehet, hogy hozzád jobban kötődik. Ellenkező esetben az, hogy gyakran találkoztok, neki ugyanúgy újdonság, változatosság aminek örül.
A kutyák nem emberek, nem is működnek ugyanúgy.
A kutyák úgy viselkednek amit megerősítenek bennük.
Ha utcán találkozunk egy kutya kedvelővel akkor ugrál rá simogatásért, örül neki. Idegennek is. Mert minden kutyás így szeretgette kiskorától kezdve.
Ha én hazamegyek akkor nem ugrál, 1m körzetben szépen megvárja, hogy lepakoljak, levetkőzzek stb és utána jön csak a simi ugrálás nélkül.
Ezek szerint mindenkit jobban szeret rajtam kívül? Mert úgy TŰNIK? Nem, csak tudja hogy mit várok el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!