Szerintetek is ciki ha pórázon sétáltatom a keverék kutyámat?
Annyi kutya fajta van...ha ennyire zavarj...találj ki neki egy fajta nevet és mondd oda a cikizőknek!Nyugi elhallgatnak majd!
A rotis keverékes válaszoló,linkeljen már be képet!Megnézném én az a kutyát!sztem sokkal szebb mint esetleg egy kínai meztelen kutya (bár a szemembe ő is szép a maga módján)
Ez nagyon ciki, én a helyedbe bezárkóznék, lehuznám a redőnyöket, és kitervelnék egy bosszút...
DEHOGY az. Aza ciki, ha bezárod a kutyát a kertbe/lakásba, és ott hagyod még megnem őrül!
Van egy idézet ami így szól: "Aki engem szeret az a kutyámat is szereti." Én teljes mértékben ehhez tartom magam. Van aki például az Angol bulldogot tartja rondának (pl.apám :/ ) meg minden ilyen "nyomott képű blökit"... Azért én is megnézném a rotis-keverékes emberke kutyáját hogy miért szégyelli annyira...
(16:00-ás Kaukázusi keverékes válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!