Van valaki, aki bulldogot venne, vagy bulldog tenyésztő?
Több pontban is felháborítónak tartom!
Egyrészt: a kutya egy faj, ezen belül vannak fajták, nem értem, miért nem képes a média ezt befogadni. Ezzel számomra legalábbis veszít a hír az értékéből, ha már az alapfogalmakkal nincs tisztában a cikk írója.
Újabban sok ilyen lopásról lehet hallani. De kérdem én, milyen ember, illetve "tenyésztő" az, aki kutyáit másik ingatlanon, sőt másik településen tartja?! Nyilván nem lehetne egy tenyészetet úgy ellopni, ha otthon tartja őket. Ez meg valószínűleg egy szaporítótelep volt. Siránkozik az 1 milliós kárért, nem a hőn szeretett, gondosan nevelt, ápolt, régóta tervezett kiskutyákért. Az ilyen megérdemli...
Bár több, mint valószínű, hogy ezek a szerencsétlen kis állatok, hasonló, vagy még rosszabb körülmények közé keverednek.
Akitől el tudják lopni az nyilván kinnt tartja a kutyáit, vagy külön házban, ahol nem lakik senki, na az ilyen tenyésztőket nem sajnálom.
Nekem is vannak picikék, de nekem a lakásban vannak, anyakutyával együtt. Vessen magára aki kényelemből nem tartja biztonságban a kutyáit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!