Milyen egészséges kutya jutalom falatok vannak?
Van egy yorkink akinek érzékeny a pocakja így valami jó minőségű jutalom falat kellene. Akár kis kiszerelésű táp ami megfelel.
Real Nature tápot eszik alapból meg konzervet.
Mindenképpen valami szárazat szeretnék. A virslitől meg párizsitól megy a hasa. A sajtot meg az istenért se eszi meg. Nincs más ötletem mivel lehetne jutalmazni.
Premiere szárított csirkemell csíkok
Premiere Mini Cubes (ez kicsi és puha)
Nekem csivavám van, én ezeket használom, mindkettő prémium minőség. A szárított husi keményebb, a másik puha, trükk tanításhoz pl tökéletes. Rágnivalónak a Premiere Dental Rolls, amit imád, pedig elég válogatós, azzal el van egy ideig. Ez marhabőr + csirkehús, tisztítja a fogakat és erősíti a rágóizmot. Mindegyik a Fressnapfban kapható.
Készíts otthon!
Egészséges, egyszerű és akkor legalább te is tudod, mit visz be a kutyus a szervezetébe.
Googlenak írd be: "jutalomfalat házilag"...és annyi szuper tippet találsz, hogy győzzed a válogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!