Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy ideális kutyafajtát...

Egy ideális kutyafajtát keresek, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval, én kollégista vagyok és otthon van egy húgom (6 éves) és mivel már nagyobb vagyok tőle ezért nem nagyon tudok vele játszani. Ezért anyukám szeretne venni egy kisebb termetű kutyust ami az udvaron is jól elvan. Természetesen ha hidegebb az idő akkor a kazánházban lenne elszállásolva. Tudnátok ajánlani ilyen fajta kutyusokat? Köszönöm!
2019. ápr. 22. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Itt nem csak az a fontos, mi lenne jó nektek. Az is fontos, mi az igénye a kutyának, hiszen ő is élőlény...

Ennyi információ nem elég, alapból kis termetű kutyát nem is tartanék kint életvitel szerüen. Úgy igen, hogy éjjel bent lenne veletek, ha nagyon nem akarjátok hogy bent éljen.

Mennyit sétáltatnátok?

Mennyit tudnátok vele foglalkozni? :)

2019. ápr. 22. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Tibeti terrier vagy puli
2019. ápr. 22. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Az elsőnek

Hát nyilván rendszeresen lenne sétáltatva és a szőre se okozna gondot, hiszen olyan család vagyunk akik szívesen foglalkoznak az állattal.

2019. ápr. 22. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Közepes méretű, télálló, vastag bundájú keverék. Ha már felnőtt, akkor olyat kell választani, amelyik gyerekekkel is tesztelve van.
2019. ápr. 22. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:
4es köszönöm
2019. ápr. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!