Az elmúlt 3 hét alatt 120 km-ert gyalogoltam a kutyámmal. Hetente 40-et.(Ebből volt egyszerre 14;11;8;7;6;2,5; volt olyan is, hogy fáradt voltam és csak 1,2-őt, de másnap 6-ot, vagy 7-et) Szerintetek ez jó, vagy kevés? Ti mennyit mentek egy héten? Ti is méritek a google map-en, vagy a turistautak.hu itineren?
Köszi!
2019. ápr. 22. 11:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem te pontosan tudod a választ.
2019. ápr. 22. 11:55
2/6 anonim válasza:
Az, hogy sok vagy kevés, csak a kutyádtól függ. Az én kutyáim tök jól elvannak 3-4km-rel. De van olyan ismerősöm aki minden reggel 10km-t fut a boxerjével és még ez sem elég a kutyának.
2019. ápr. 22. 12:06
3/6 anonim válasza:
Kutyafüggő. Amerikai staffordshire terrierem és patterdale terrierem van. Egyiknek se kottyant meg tavaly a 3 napos túra a Tátrában pedig 20-30 kilométereket mentünk minden nap
2019. ápr. 22. 12:27
4/6 anonim válasza:
Függ a fajtától, egyedtől, terep viszonytól, időjárástól. Hegyre felfelé pár km egy pörgős kutyát is lefászt, futás szintén. Az enyém elégé energia bomba tehát hűvösebb időbe hosszabb túrák meg se kotyannak neki viszont nyáron pár km után lefeszik mer melege van ezért elég neki olyankor 1óra séta is a 3 helyet viszont ha úszni viszem sokan van a vízbe.
Ha úgy látod hogy a kutyád kellően lefáradt a séták során akkor megfelelő volt a táv.
2019. ápr. 22. 13:17
5/6 anonim válasza:
Látnod kellene a kutyádon, hogy elég-e neki vagy sem.
2019. ápr. 22. 15:31
6/6 anonim válasza:
Egy francia bulldognak valószínűleg sok lenne, egy hiperaktív vizslának pedig lehet, hogy kevés. A kutyádon látod, ha sok, de ha még fejlődésben van, akkor inkább menj vele egy kicsit kevesebbet. Én csak a hosszabb távokat szoktam lemérni (eddig a leghosszabb kb. 30 km volt), illetve a gyakori útvonalakat (3-7 km), hogy tudjak mihez viszonyítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!