Tenyésztőknél átlag mennyibe kerül egy golden retriver?
Figyelt kérdés
Nézegettem weboldalakat, de senkinél nincs kint még csak megközelítőleges ár sem.
Én laikusan 100k-200k-ra tippelnék, de tényleg fogalmam sincs, mert még csak most kezdtem el gondolkodni ilyesmin szóval kíváncsi lennék :)
Köszi
2019. ápr. 20. 10:16
1/10 A kérdező kommentje:
Oké, túl hamar kérdeztem. Közben találtam egy cikket miszerint 200-250-nél kezdődnek a kölykök. De ettől függetlenül érdekelne ki mit gondol erről a témáról :)
2019. ápr. 20. 10:18
2/10 anonim válasza:
Tenyésztőknék 200ezertől van az aminekk nics törzskönyve 350ezertől pedig a törzskönyvesek
3/10 anonim válasza:
Amelyik nem törzskönyvezett az szaporítós kutya. Jó lenne utánaolvasni mielött ideböfögsz valami baromságot. (Egy törzskönyv ára egyébként 5-10 ezer ft között van)
200-250 ezer körül lehet. Goldenért nem hinném hogy itthon 300 ezernél többet kérnének, még a 300 ezer se biztos.
4/10 anonim válasza:
Amúgy általában azért nem írnak ki előre árat mert minden kölyök különböző.
5/10 anonim válasza:
Nem mindegy árban, hogy pl egy magyar hátterű kutyát fedeztetnek egy magyar hátterű kutyával, vagy egy sorozatban kiállításon győztes, vagy munkaversenyeken győztes kutyát pl egy külföldi, spiccen lévővel.
6/10 anonim válasza:
én ismerek egy golden retriever tenyésztőt és nála alaphangon 300 ezer egy kiskutya. Ha jó ,,minőségű" kiskutyát szeretnél, akkor ne igazán számíts rá, hogy odaadják kevesebbért.
7/10 A kérdező kommentje:
Felhívtam nem rég egy vidéki tenyésztőt akit így a közelben találtam és 350k-t mondott :S az már azért nem az én pénztárcám kutyáért. Még a 250k azt mondom oké
2019. máj. 7. 19:27
8/10 anonim válasza:
Ezt mondtam a válaszomban (2.) és ti meg lepontoztatok!
9/10 anonim válasza:
Azért mert a "nem törzskönyvezett" az a szaporítós kutya azt ne ajánlgassuk már.
10/10 anonim válasza:
Mi 100k-ert vettük, lassan két éves lesz, tanulékony ( ovi,suli pipa), sokat kell vele foglalkozni de igazi családi kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!