Mi törtènik a kutyàmmal? Elèggè aggaszt mi van vele.
Tegnap ugy èrtem haza hogy a nagy ketrecèben ahol van a hàza az udvaron, nagyon fèl. 8 hònapos. Kiengedtem ès csak szorosan mellettem jött. Behùzott füllel ès farokkal. A szomszèd hàz fala felè fordulva ugatott. Egy òràn àt nèzelődtünk de nem làttuk mit ugathatna.
Ez màr a màsodik nap. Ugat nagyon sokszor . Meg fèl a háza, legmèlyèn ül ès ugat vagy a ketrecèben.
Nagyon szomorù vagyok miatta.
Hallhat valamit amit mi nem? Vagy ? Segitsetek.
Légpuskája nincs véletlenül? Annak közepes vagy hosszú szőrű kutyában csak nehezen találod nyomát.
Kis kerek sérülést kell keresni, gyakorlatilag szinte szálanként kell végignézni a bundáját.
- Furcsa szag (pl a kissebbik kutyám a pia szagától örjöngeni kezd).
- Valami furcsa hang, amit a frekvenciája miatt mi nem hallunk de a kutyák igen.
- Egér vagy macska lófrál arra
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Sün, egèr, macska nem hiszem. Nem làssuk. Ő csak elkezd random időnkènt ugatni ha a ketrecben van akkor nem csak a szomszèdfele ugat.
De ez az ugatàs nem az az "èhesvagyok, gyere ki gazdi jàtszani " ugatàs. Hanem olyan morgòsabb ugatàs.
Eleve miért ketrecbe zárva tartod a kutyáidat az udvaron?
Nem csoda ha ennyire kikészülnek tőle.
Ilyen bánásmód mellett minden kutya bekattan előbb utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!