Érzékeny a frizurákra a kutyám?
Először azthittem véletlen de ez már a második eset.
Itt lakik a párom is nálam, van egy nagytestű befogadott kutyám is.
Egyik reggel levágtam a párom haját majd mikor kiment a kutyám mérgesen ráugatott majd féltb tőle, alig akarta megismeni.
Majd most a második eset, nagynénémet eddig is ismerte, sose ugatta mert gyakran jött.
Ma mégis majdnem nekiugrott,szerencsére elvan keritve, ugatja ha meglátja mint egy idegent.
Észrevettem,hogy neki is most más a frizurája. Létezik,hogy ennyire befolyásolja a kutyámat?
Pedig minimális a változás, 10cmről 5 centisre vágott hajakról van szó. Azthittem csak én gondolok hülyeségre.
Végülis velem nincs baja, pedig nekem még többet váltakozik, egyszer copfban van, egyszer kiengedve a hosszú hajam.
Nagyon érdekes....
A szomszédban van egy borzasztóan félős kutya. Mármint tényleg.
Állítólag az egész alom ilyen, szapis kutya.
A család elutazott, engem kértek meg hogy etessem a kutyát. Engem ismer kölyökkora óta, nem fél tőlem.
Amikor átmentem, esett az eső, emiatt felvettem egy kapucnis esőkabátot.
A kutya rettegett tőlem, körbe-körbe futkosott körülöttem, próbált megszagolni de tartotta a távolságot.
Én végig nyugodtan, kedvesen szóltam hozzá, a kezemet is kinyújtottam és elfordítottam a fejemet (hogy érezhesse a szagomat) de semmi.
Végül levettem a kapucnit. Megismert, megnyugodott.
Amint visszahúztam - a megfázás nem tartozik a kedvenc szabadidős elfoglaltságaim közé - a kutya megijedt, elszaladt, és az egész cirkusz kezdődött elölről.
Kapucni lent - ó szia, régi barát
Kapucni fent - távozz, idegen betörő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!