A kutyám cicijében volt egy kis csomócska, de mire vittem volna orvoshoz, elmúlt, akkor most mi van?
ha ivartalanítod akkor versenyezhet?
ez milyen verseny?
nekem is ivartalanított kutyáám van csak azért kérdezem..
végre valaki aki szabályozza a tőle kikerülő kutyákat(lásd ivartalanatanod kell!!)
bárcsak mindegyik tenyésztő ilyen lenne!ez a helyes,ha színhibás,vagy hobbi célra vett kutyád van.
én is azt támogatom,h ivartalantott kutyák is részt vehessenek rendes kiállításon a többi ivarossal,mert nem feltétlen az a célja a kiállításnak,hogy az adott kutyát tovább tenyésszük.
én is megyek majd az ivartalanítottammal hobbi kiállításra.
tehát szerintem az a helyes,amit csinálsz.
De én mindenre megyek csak nem kiállításra. :D De amúgy köszi. Az nagyon nem érdekel. Amúgy sem olyan szép a kutyám szakrtéő szemmel. És sosem akartam nekik kölyköket, nálunk 30 éve sosem volt "baleset", de hát ezt miért kéne elhinnie a szervrezetnek. Hát semmiért. Így legalább nem maradunk ki a tüzelés miatt semmiből és nem lesz beteg.
Itt inkább az a baj hogy mint kiderül tk nélküli kutyák mégsem olyan egyenlőek és szinte alig van ahol részt vehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!