Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy érzem, az állatorvos fél...

Úgy érzem, az állatorvos fél a kutyámtól. Az oltásokat is csak nagy sietve adja be neki, alig mer hozzáérni. Mit tegyek? Kérdezzek rá konkrétan, vagy ezzel vérig sérteném?

Figyelt kérdés
6 éves pittbulom van /4 éves kora óta él nálunk/. Nem rosszabb, nem jobb mint a legtöbb falusi házőrző. /velünk és pár ismerősünkkkel nagyon barátságos, idegenekhez meg nem merem engedni/. Van az oldalán 3 borsónyi dudor, meg egy 2 cm-es hosszúkás dudor. Elvittük állatorvoshoz, de alig akart hozzányúlni /pedig szájkosár volt a kutyán/, és nem is "ugrott neki a dokinak", mégis nagyon távolságtartó volt a kutyával, és elintézett azzal, hogy ezek a dudorok korral járnak. Sajnos 30 km-es körzetben nincs más állatorvos, a párom pedig megbízik ebben a dokiban. Mit tegyek ? Vigyem el még egyszer, és kérjem meg egy alaposabb vizsgálásra?
2019. ápr. 15. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Én elvinném másikhoz, mert ez hülyeségeket beszél. 30km nem olyan sok
2019. ápr. 15. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen embertől mit vársz? Szerinted hogy gyógyítaná meg a kutyádat ha bajban lenne?

Menj át másik állatorvoshoz minél előbb!

2019. ápr. 15. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Másik doki.
2019. ápr. 15. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha gáz van(minden, ami nem oltás), akkor én minimúm egy órát kocsikázok a dokihoz. Vigyétek el másik orvoshoz!
2019. ápr. 15. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat egy másik orvosra.
2019. ápr. 15. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd másikhoz. Én is pl 20-25kmet autózok csak oda a dokihoz pedig 5kmre van a körzetis a városba (15km) meg van 3 rendelő de mindehol azt láttam hogy előitélet van az olyan fajta kutyávval szembe mint az enyém tehát inkább többet utazok de profi ellátásba részesül normális árért.
2019. ápr. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!