Miért veszel a kutyádnak, macskádnak inkább vebáruházban kaját?
Idő (azt az időt, amit a táp megvételével töltöm a boltban tudom hasznosabban is)
Ár (olcsóbb a neten)
Kényelem (5 nagykutyára 40kg tápot szoktam venni. Egyszerűbb, ha házhoz hozzák, mintha én cipelem az 50kg-mal)
Egyszerűbb, olcsóbb, kényelmesebb, nagyobb a választék.
Nincs autóm, sokáig dolgozom, és akkor már nincs nyitva állatbolt.
Így viszont leadom a rendelést és 1-2 napon belül házhoz jön a táp.
Én *webáruházban szoktam.
Az a baj a "kutyaboltokkal", hogy kicsi a választék, és aránylag drága minden. Ha valamit mégis itt kéne vennem, akkor autó híján utazgathatnék a csomaggal. A nagy zsákot, ami árban kedvezőbb lenne, nem bírom elvinni, ha kis zsákot veszek az meg hamar elfogy és mehetek vissza a boltba megint.
Webáruházban a legolcsóbb, átlátom a teljes választékot, könnyedén össze tudom hasonlítgatni az árakat, összetevőket, és betenni könyvjelzőbe/ kedvencek közé az esélyes tápokat, amik közül aztán később választok. Pár nap alatt ide hozzák házhoz a tápot, ráadásul jó nagy adagot veszek ami 1-2ónapig is kitart akár.
1, olcsóbb
2, nem szeretem a tömeget a kisállatboltban
3, kihozza a futár, nem nekem kell cipelni
4, el tudom olvasni az összetevőit szépen nyugodtan
5, nem érek haza a kisboltok nyitvatartási idejében
6, több a választék
Zooplus a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!