Milyen izület-, porc-, csonterősítőt adjak neki? Gyengék a mellső lábai.
Kutyaovi foglalkozáson szóltak, hogy kicsit gyengék az első lábai. Nem feltűnő, de érdemes lenne egy kicsit támogatni az izületeit. Kérdeztem mit ajánlanak, de konkrét terméket nem mondtak. A dokink nem szólt még, de ott nem is rohangál nyilván és nem vagyunk ott sokáig.
Akinek már volt hasonló gond a kutyusával mit adtatok neki? Használt?
Mikor hozzánk került előfordult, hogy furcsán tartotta a lábait, de csak ritkán és nem is sokáig, ezért nem nagyon foglalkoztam eddig ezzel.
Fájni nem fáj neki ebben szinte biztos vagyok.
Jelenleg ebből kap napi 2 db-ot.
Tedd fel ide fotón azokat a "gyenge" lábakat.
Nem mindegy, milyen fajta és hogyan látszik a nem megfelelő tartás.
Vizsla keverék. Nem tartotta egyensen a lábát, hanem hajlítva, de a mancsa rendesen a földön volt. Csak akkor láttam ezt, amikor ült. Volt benne egy "kanyar". Nagyon ritkán csinálta, nincs olyan képem.
Nemtudom, hogy a hölgy miből vette észre az ovin. Annyit mondott, hogy nem feltűnő, de az ő szeme már észreveszi.
Ha azt látod, hogy be van "roggyantva" a melső lába, az semmi bajt nem jelent, nagyon sok kutya csinálja.
Mindenesetre itt van egy tényleg jó izület-erősítő, kimondottan kölyköknek:
A Panzit pedig fölösleges adni, nem igazán van hatóanyag benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!