A kiskutyát, felvihetem a buszra egy táskában? Nincsen pórázom, szájkosaram sem. Mert a kutyust csak le kell szállítanom az új gazdinak.
Figyelt kérdés
Egy három hónapos német juhász kölyköt kellene a buszra felvinnem, táskában, de nem tudom hogy így lehetséges e.2019. márc. 26. 18:47
11/40 anonim válasza:
Én egy macskát vittem a táskámban haza. Igaz nyávogott a buszon, de dobtam be neki kaját és sikerült haza vinni
12/40 anonim válasza:
Mekkora táskában gondoltál beleszuszakolni egy 3 hónapos németjuhászt?
Milyen buszon akarnád vinni? Távolsági ,városi?
13/40 anonim válasza:
Erre a célra gyártott hordozóban felviheted, de mondjuk egy sima sporttáskában vagy nagy Tesco bevásárlótáskában nem.
15/40 anonim válasza:
Miért nem az új gazdi megy a kutyáért? Ha már megvette csak felkészült valamivel a tartására. Ráadásul a kiskutyák gyakran hànynak is első (vagy sokadikra is) utazáskor. Azt hogy oldod meg ha táskában van? Talán egy négyszögletes sporttáska légáteresztő lyukacsos szövettel elfogadható.
17/40 anonim válasza:
Úgy vidd, hogy kérd el az új gazditól a pórázt, szájkosarat, vagy hordozót- hisz ezeket NYILVÁN beszerezte a kiskutya érkezésére, hisz alapfelszerelés mindegyik.
18/40 anonim válasza:
Bocsánat az offért.. de milyen gazda az olyan aki képtelen elmenni a kutyusáért? :/
Beteg vagyok...de ha kell valami akkor gyógyszer és megyek, nem másra hárítom a gondom :/
19/40 anonim válasza:
"Bocsánat az offért.. de milyen gazda az olyan aki képtelen elmenni a kutyusáért?" - Bocsánat az offért, de ehhez muszáj hozzászólnom. Menhelyről van kutyám, de nincs jogosítványom. A menhely munkatársai hozták el hozzám kocsival, mert pont erre jártak, nem engedték, hogy BKV-n hozzam el, mert akkor a kutya még nem szokott hozzá az utazáshoz, és eléggé parás is volt eleinte. Szóval nem kell minősíteni a leendő gazdit.
20/40 anonim válasza:
Fel lehet vinni igen. Én is mindig táskában viszem az én kutyámat és nem szólnak érte a buszsofőrök. Sőtt így nem is kell jegyet váltanom külön. Ezt a buszsofőr mondta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!