Miért lett dagadt a kutyám?
Figyelt kérdés
Van egy vizslám) egy éves és szerintem marha kövér a többihez képest. Napi 3x adok neki kaját, amit én főzök meg, mivel rohadt drága az a táp.2019. márc. 26. 12:51
1/7 anonim válasza:
Nem megfelelő összetételű és/vagy mennyiségű ételt adsz neki ahhoz képest, amennyit mozog.
2/7 anonim válasza:
Mert túl eteted. A házi takarmányozásnak megvannak a maga szabályai. És bőven elég 1x etetni egy nap. Menj SOS állatorvoshoz és az orvos megnézi és van olyan orvos aki ezzel foglalkozik, ha már magadtól nem volt ennyi eszed.
3/7 anonim válasza:
Napi 3x maximum a kölyökkutyának kell enni, ahogy nőni kezd, elég a napi 2x - 1 éves kor után pedig teljesen megfelelő a napi egyszeri etetés.
Kezdd ezzel, emellett ha leírod, mit főzöl neki, az is segíthet, mert ott lesz a probléma másik fele, hogy nem megfelelő tápértékű.
4/7 anonim válasza:
De látod, hogy többet is eszik? Mert az állatoknak is van anyagcsere sebessége ugyanúgy, mint az embereknek, simán lehet nála egy rossz adottság. Nap mint nap látom a saját szememmel, hogy a legkevesebbet evő, legrosszabb étvágyú cicánk a legducibb, az összes többi mind soványabb pedig többet esznek nála.
5/7 anonim válasza:
Először is, egyéves kutyának napi egyszer elég már ennie.
Másodszor, nem tudom, mit főzöl neki, de ha jól eteted, akkor annak is legalább olyan drágának kell lennie, mint a tápnak...
Tehát: nagyon túl van etetve! Emellett lehet, hogy nem is megfelelő kaját kap.
6/7 anonim válasza:
Mit adsz neki? Illetve miért kap 3x? Elég 1x is.
7/7 A kérdező kommentje:
Elvittem orvoshoz, rákja van. :(((
2019. ápr. 12. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!