Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mien kutyám van? Többi lent.

Mien kutyám van? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam a haveromtól egy kis kutyát,ami 8-honapos körűlbelől, de nagy testű család barát szerető de kissé agressziv is,képet nem tudok kűldeni rolla de probálok részletes leirást adni,tehát nagy vastag mancsai vannak kb 40,kg-os test,Vastag bunda,Erős izomzat,nagyon vastag nyaka,és Nagy feje,Bocsi ha nem érthető a leirásom alapján,nem tudok képet kűldeni de ti a "leirásom alapján" kűldhettek!
2019. márc. 23. 10:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Remélem hogy tiltani fognak a neveletlenségedért,És a nagy szádért!
2019. márc. 24. 22:22
 12/17 A kérdező kommentje:
46%-os vagy,rengeteg hejre irkàlsz csunyákat,és szegény embereket csufolsz,mindenkinek kiósztod az észt teszed a nagy tudó embert hol ott neked annyi eszed nincs Mindt a kutyámnak,és legközelebb adjál tiszteletet nem csak nekem hanem mindenkinek,pl: a gyakorikérdések-használoinak,Amugy meg elnézést kértem az irásomért de direkt köteketsz vagy bolónd vagy.
2019. márc. 24. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
2019. márc. 24. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy direkt kötekedek.

Így talán veszi az illető a fáradságot (hah, jó is lenne, ha így működne) és kezébe veszi azt a bizonyos könyvet, amit Micimackó is a kezébe vett az előző válaszban.

2019. márc. 24. 23:17
 15/17 Farkintátor válasza:
73%
Ez egy sün.
2019. márc. 25. 21:34
 16/17 anonim ***** válasza:
19%

mikor azt irtad, hogy "medve" nekem egyből tibeti masztiff ugrott be..de ebből a leirásból sajnos nem lehet biztosra mondani..

És igen, a helyesírásod tényleg nagyon rossz!

Rossz olvasni is, persze hogy mások így reagálnak..

2019. márc. 26. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Ui.: ha van képed a kutyusról google képkeresőbe feltöltöd általában kidobja melyik fajtára hajaz.. esetleg google.hu képek-re kattintva irogatsz be kutyafajtákat ( tibeti masztiff, malamut, husky, akita, shiba..stb.. fogglalmam sincs melyikhez van köze a kutyusnak.. :/ sőőt szerintem nem is jókat irtam xD ) és kiderülhet hogy milyen fajta keveréke.
2019. márc. 26. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!