Kutyám hasán lipoma ha nagyobbra nőtt picivel?
A hasa alján van, tapintás alapján több állatorvos is azt mondta, hogy mivel mozgatható és puha, ez lipoma. A sérv gondolom másmilyen, meg az fájna is neki? Ultrahangozva is volt, ott mondjuk az van a papírjára írva, hogy van egy 1 mm-es sérvkapu, vagy afféleség, de ott is lipomára gyanakodtak. Vért is vettek tőle az állatkórházban, azon a papírján az van, hogy azalapján szinte biztos, hogy lipoma. Ivartalanítva van már régóta egyébként, 5 éves.
Igen amúgy én is erre gondolok, hogy egyébként nem kéne, de nagyobbra nőtt neki picivel. Ha továbbra is nő, és egyszer eljön a pillanat amikor már tényleg nagyobb lesz, akkor előbbutóbb viszont meg kell műteni úgyis, és akkor nagyobb vágást kell ejteni rajta. Szóval nem tudom... Ígyis egyébként mikor már 1 éve észrevettük, akkor is ez volt az álláspont, hogy nem kell bántani, majd ha nagyobbra nő, akkor kell vele foglalkozni.
"Ha még ivartalan akkor én az ivartalanítással együtt leszedetném "
Miért kell az ivartalanítást belekeverni? Főleg ha "még ivartalan" akkor minek ivartalanítnai?
Kérdező, én elvinném megnézetni mindneképp, ha nem vagyok valamiben biztos, még ha bagatell dolognak is tűnik. Nem bocsátanám meg magamnak, ha túl későn vinném el.
Azt elírtam, még ivaros akart lenni.
És azért "kevertem" ide, mert minden olyan beavatkozást el elehet vegezni ivartalanítás során, amiért különk nem lenne érdemes bealtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!