Melyik tápot ajánlanátok és miért? (Eukanuba, Pro Plan, Hill's, Happy dog, Royal Canin, Brit prémium)
Brit. Stabil, középkategóriás táp, minden meg van benne, ami kell.
A Pro plan is egész jó, de én a kettő közül inkább nem ezzel etetnék. Különösebb okom nincs rá, max a szubjektív unszimpátia, a reklámozás (a +1100ft/kgs tápok reklámjait nem véletlenül nem látod olyan gyakran)
A harmadik a Happy dog lenne, de azt már nem szokták ajánlani. Azért lehetnek neki is jobbfajta tápjai csak keresni kell.
A Royalnak csak a starterje jó (viszont az kiemelkedő), pici kölyök kutyák számára, a további tápjai egy szinten mozognak az Eukanubával, végtelen mennyiségű marketing mellett tragikus ár-érték arány, a minőség is hagy kívánnivalót maga után
A Hillst nem ismerem
Most az enyém is Fit Activot kap, de mindig mást veszek, mert hamar megunja. Általában egy olyan 2-4kilós zsák között szoktam venni, aztán csere.
Amik eddig jók voltak a kipróbáltak közül: Fit Active, Bosch, Flatazor, Josera/Josidog, Fitmin, Briantos
Eukanubát etettek bár én nagytestűvel. Úgy tudom kevés benne az ízfokzó, ez az egyik ok amiért megtetszett. A kaki szép, szőre szép, súlya is rendben.
Lehet erről a márkáról rosszatt hallani de melyikről nem? Mindegyik prémiumtáp amit írtál bár a royalról személy szerint sok rosszat hallottam. Próbáld meg amelyik szerinted a legjobb meg persze amelyikről itt sok jót olvasol aztán ha nektek nem vállikbe még válthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!