Pár hét múlva lesz egy lány kutyánk de nem nagyon tudjuk eldonteni hogy mi legyen a neve. Szerintetek mi aranyos lány kutya név?
Figyelt kérdés
Volt pár ötletünk de kíváncsi vagyok a tietekre is. Amúgy foxiterrier tacskó keverék.2019. márc. 17. 22:35
1/15 anonim válasza:
Mia
Nekem ez jutott elsőnek eszembe, amikor elképzeltem egy tacskó-foxi keveréket.
De amúgy, ha nem bánnád, hogy ,,ember" neve lesz, akkor tudom ajánlani ezt az oldalt:
Rengeteg keresztnevet felsorol, és azoknak a jelentését, eredetét is.
2/15 anonim válasza:
az én foxim Csöpi volt, szerintem aranyos:)
3/15 anonim válasza:
Fanni jutott eszembe először, de: Daisy,Lara,Lüszi,Bella,Masni, Kajla, Bogi,Dana, Daphne (Daffni), Lana,Dina,Holly,Maddie, Mazsi/mazsola, Pisze, Rosie/Róza-Rozi.Sába
5/15 anonim válasza:
Tacskonak remek nev a Rezike,mert rez szinu a szore es kulonben is nagyon aranyos egy kiskutyanak.
6/15 anonim válasza:
A születés napján ha a naptárban leány név szerepel,de lehet a naptári nap környékéről is nevet adni neki. Nekem a feltételezhető testméret miatt a :picinyem,falatka,apróság jutott az eszembe.
8/15 anonim válasza:
Happy, Fifi, Mimi, Minky, Missy stb. Nekem hirtelen ezek jutottak eszembe, de az egyik nyuszim is Fifi. :)
9/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek ezek az angol nevek amik amúgy nem is nevek.. de szerintem ne nevezd el amíg nem látod
10/15 anonim válasza:
Nekem a lány kutyám Mini volt, de csak mert a testvérem az övét Mikinek akrta hívni :D
Amúgy a Véda nagyon szép név szerintem.
Én ezt tudom javasolni, itt vannak lány (és fiú) kutyanevek [link]
Hátha olvasgatva a honlapot beleszeretsz az egyikbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!