A két kan verekedik a szukáért, mit tegyek?
3 németjuhász kutyám van, 2 kan és egy szuka. Pont most tüzel a szuka és vitatkoznak érte. Úgy vagyok vele, hogy hagyom hogy lerendezzék maguk közt, de biztos van más mód is arra, hogy ne verekedéssel döntsék el melyikőjük van magasabb helyen a rangsorban.
Asap!
Ivartalanítás eleve alap, ha különnemű kutyáid vannak.
Másrészt, nem szabad hagyni, hogy lerendezzék maguk között. Zárd külön őket most, majd ha elmúlt a tüzelés, vidd legalább a szukát ivartalanítani, de a kanokat sem ártana.
A dominánsabb nagyobb kutyával szerelmesek egymásba, de az 1 évvel fiatalabb kutyánk most került ebbe a korba, hogy ő is szeretne többet a szukától. Persze, szeretnénk kiskutyákat is, mert rengetegen szoktak érdeklődni hogy mikor lesz kiskutya mert annyira szépek a kutyáink.
Most azt a megoldást találtuk, hogy a fiatalabbat az udvaron tartjuk, a szerelmes párt pedig az elkerített helyen ahol eddig 3-an voltak. Így is látják egymást, de legalább nem tudnak összeverekedni, max lemorogja a nagyobb a kicsit. Ha vége ennek az időszaknak akkor pedig a fentebb javasoltakat megfogadva beszélünk az állatorvosunkkal és az egyiket ivartalanítjuk. Köszönöm a hasznos tanácsokat, törődünk velük, azért is kérdeztem meg itt is, meg neten is rengeteg oldalt átbogarásztam ez miatt. :)
Na jó, ez hülye. Szerintem csak provokálni akar, nincs ilyen marha.
Oszt a NAV-nak mennyit adózol a kiskutyák után? ;)
Azért nem engedte a fiatalabb kutyának éd azért megy a nagyobb kutyához, mert nincsenek érzései a kutyának ugye?
Neked is van érzésed, pedig kutya vagy...Most komolyan hogy lehetsz ennyire hülye? Töröld magad haver...
A NAV-ozós gyereknek meg annyit tennék hozzá, hogy olvasson utánna mekkora bevétel esetén kell adózni az ilyen esetekben. De leírom én is: 600 000 ft éves bevétel felett kell adózni ha kutyákat adsz el.
Okoskodtok, de mögöttes tudásotok meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!