1 hetes kiskutyák, mit adjunk nekik? Nincs anyjuk
Figyelt kérdés
Apa mondta, hogy kB 1 hetesek. Az anyjukat nem láttuk. Az előbb voltam kint meg most sem jött vissza. 5 órája vagyunk itt azóta egyedül vannak.2019. márc. 14. 19:27
11/17 anonim válasza:
Holnapig mi lesz a kicsikkel?
2 óránként etetni kell. Utána segíteni, hogy ürítsenek.
12/17 A kérdező kommentje:
Egy hotelben vagyunk. Megkerdeztem csak tehentejet tudnak adni
2019. márc. 14. 23:04
13/17 anonim válasza:
A tehéntejtől elpusztulnak, mivel a laktózt nem tudják megemészteni. Kutyátápszer, vagy hozzáértő segítség kell. Nem elég őket fecskendővel megetetni, másra is szükségük van. Serkenteni kell a bélműködést, hogy üríteni tudjanak, melegen és tisztán tartani őket, stb.
14/17 A kérdező kommentje:
Szóltunk a tulajnak, sokszor magára hagyja az anyja őket. Nincs baj :)
2019. márc. 15. 15:42
15/17 anonim válasza:
A kölyök kutyák még meg tudják emészteni a laktózt!
Az anyatejben is az van.
Később, ha felnőnek, akkor lehet csak hasmenésük a tejtől, mert akkor már nem termelődik (elég) laktáz enzimjük a laktóz lebontásához.
17/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk látni azóta sem láttam
2019. márc. 15. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!